Πώληση Βίλα, St James, St James, Μπαρμπάντος, Sunset Crest

Πώληση - Cod. 6582

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 1200 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 1

Αυτή η βίλα τριών υπνοδωματίων αναβαθμίστηκε και ανακαινίστηκε το 2008 σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμη να καταληφθεί. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει κλιματισμό, ανεμιστήρα οροφής, ιδιωτικό μπάνιο και γαλλικές πόρτες σε ιδιωτικό αίθριο. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια είναι επίσης κλιματιζόμενα με ανεμιστήρες οροφής και μοιράζονται το δεύτερο ντους. Η κουζίνα είναι σε καλή κατάσταση και είναι πλήρως εξοπλισμένη, όπως είναι το πλυντήριο, με πλυντήριο και στεγνωτήριο. Υπάρχουν δύο καθιστικοί χώροι, ένας οδηγώντας στην άλλη, οι οποίοι είναι ευρύχωροι και ανοίγουν μέσω γαλλικών θυρών σε ένα μεγάλο ξύλινο, σκεπαστό κατάστρωμα. Η έκταση είναι λίγο πάνω από 10.000 τετραγωνικά πόδια δίνοντας για ένα καλό κήπο που είναι κλειστός και παρέχει άφθονο χώρο για πισίνα εάν είναι επιθυμητό. Αυτό το ακίνητο πωλείται επιπλωμένο.
Η βίλα βρίσκεται στο Sunset Crest, η οποία είναι μια ανάπτυξη βίλες και συγκυριαρχίες που είναι καλά εδραιωμένη και διαθέτει όλες τις απαραίτητες ανέσεις στο χέρι. Αυτή η εξέλιξη βρίσκεται απέναντι από την παραλία και την όμορφη Καραϊβική Θάλασσα, όπου διατίθενται θαλάσσιο σκι, αναπνευστήρας, ιστιοπλοΐα και wind surfing. Η περιοχή διαθέτει πολλά μπαρ, μπιστρό και εκλεκτά εστιατόρια μαζί με τράπεζες, σούπερ μάρκετ, 24ωρη ιατρική κλινική, αφορολόγητα καταστήματα και λαχανικά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB