Μπαρμπάντος

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Μπαρμπάντος

Ακίνητα προς πώληση στο Μπαρμπάντος

Το Μπαρμπάντος είναι ένα νησί της Ανατολικής Καραϊβικής και ένα ανεξάρτητο έθνος της Κοινοπολιτείας. Το Μπριτζτάουν, η πρωτεύουσα, είναι ναυτικό λιμάνι με κτίρια από την αποικιακή εποχή, όπου υπάρχει και η συναγωγή Nidhe Israel, που ιδρύθηκε το 1654. Στο νησί υπάρχουν επίσης τα τυπικά σπίτια φυτεύσεων του δέκατου έβδομου αιώνα.

Οι προοπτικές ανάπτυξης της αγοράς κατά τους επόμενους 12 μήνες είναι πολύ μικρές και ελάχιστες σε αυτό το 2018.

Δύο πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι η αξία της βρετανικής λίρας έναντι του δολαρίου ΗΠΑ και η τοπική οικονομική ανάπτυξη, η οποία είναι αρκετά κάτω από το 2%.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο κυβερνήτης της Κεντρικής Τράπεζας, Cleviston Haynes, παρουσίασε μια λιγότερο ευνοϊκή έκθεση για το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σημειώνοντας ότι η οικονομία υποχώρησε κατά 0,7%, αναμένοντας αύξηση -0,25% και 0,25% φέτος.

Με μια απίθανη ανάπτυξη το 2018 και μια υπερβολική υπερβολική προσφορά, η τιμή είναι θεμελιώδης στη νέα αγορά. Οι πωλητές με ακίνητα προς πώληση στα Μπαρμπάντος που διαμένουν στην αγορά για μεγάλα χρονικά διαστήματα θα εξυπηρετούνται καλά για να επισημάνουν τις τιμές στην αγορά ή για να γίνουν άνετοι μακροπρόθεσμα.

Πέρυσι σημειώθηκε μείωση κατά 0,1% στον όγκο των πωλήσεων ακινήτων προς πώληση στο Μπαρμπάντος, με αποτέλεσμα ο Μπαρμπάντος να έχει καταγράψει τον χαμηλότερο όγκο πωλήσεων σε 25 χρόνια.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, το 50% των πωληθέντων ακινήτων έχουν εισαχθεί στην αγορά για 12 μήνες ή λιγότερο, 72% για 24 μήνες ή λιγότερο και περίπου 90% για 36 μήνες ή λιγότερο. Αυτό είναι εμφανές όταν εξετάζουμε τον εντυπωσιακό όγκο αποθέματος ακινήτων προς πώληση στα Μπαρμπάντος που παρέμεινε στην αγορά για περισσότερο από πέντε χρόνια και σε ορισμένες περιπτώσεις για 10 ή περισσότερα χρόνια.

Με τον σημαντικό όγκο αποθεμάτων στην αγορά, ίσως ήρθε η ώρα να συναντηθούν οι πωλητές για να αποδεχτούν γενικά ότι η παλιά αγορά έχει εξαφανιστεί και ότι η νέα αγορά είναι εδώ για να μείνει, τουλάχιστον για το άμεσο μέλλον.

Η αγορά ακινήτων στα Μπαρμπάντος παραμένει αδύναμη, παρά τις βελτιωμένες οικονομικές συνθήκες και την καταγραφή των αφίξεων τουριστών. Οι τιμές των κατοικιών προς πώληση στα Μπαρμπάντος, ιδίως στην αγορά high-end, εξακολουθούν να είναι περίπου 29% χαμηλότερες από τα μέγιστα επίπεδα που παρατηρήθηκαν πριν από την παγκόσμια κρίση. Οι συναλλαγές βρίσκονται σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.

Στη διάσημη Δυτική Ακτή, η οποία απευθύνεται κυρίως σε υπερ-πλούσιους αλλοδαπούς, οι τιμές στην παραλιακή συνοικία αυξήθηκαν κατά 5% το 2018 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, ο αριθμός αυτός μπορεί να είναι παραπλανητικός, δεδομένου του εξαιρετικά χαμηλού όγκου πωλήσεων κατά τη διάρκεια του έτους.

Γενικά, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ξένη ιδιοκτησία στα Μπαρμπάντος, εκτός από μια διατύπωση: οι μη κάτοικοι πρέπει να λάβουν άδεια από την Κεντρική Τράπεζα των Μπαρμπάντος αν επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητα προς πώληση στα Μπαρμπάντος. Αυτό είναι pro forma, αλλά δεν το κάνει θα ακυρώσει την αγορά σας.

Η αγορά ακινήτων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ξένους αγοραστές.

Τα Μπαρμπάντος προσελκύουν πολλούς αγοραστές ξένων κατοικιών. Οι ιδιότητες του Αγίου Ιακώβου και του Αγίου Πέτρου εκτιμώνται από τους Βρετανούς αγοραστές, ενώ οι ιδιότητες στην ενοριακή εκκλησία του Χριστού της Νότιας ακτής προσελκύουν Αμερικανούς και Καναδούς

  •  
    Μετακομίζοντας στο Μπαρμπάντος. Αποδημιώνετε και ζείτε στο Μπαρμπάντος

      Με αυτόν τον όμορφο ήλιο και τις μέρες του καλοκαιριού αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το χέρι μας για να βρούμε ένα μοναδικό έθνος ικανό να δώσει στους αναγνώστες μας ένα όνειρο, 365 ημέρες το χρόνο. Σήμερα, στην πραγματικότητα, έχουμε μετακομίσει στην περιοχή των μικρών Αντιλλών, τον προορισμό πολ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 6582

Πώληση Βίλα, Μπαρμπάντος, St James, St James, Sunset Crest

1,458,033.57EUR
Πώληση
Βίλα

1200 m²
Αυτή η βίλα τριών υπνοδωματίων αναβαθμίστηκε και ανακαινίστηκε το 2008 σε υψηλό επίπεδο και είναι έτοιμη να καταληφθεί. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει...
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB